Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei

Cum să curățați conductele menajere fără substanțe chimice?Folosiți bacterii.

În primul rând, să clarificăm cum are loc descompunerea materialelor organice (vegetale și animale) în natură. Miliarde de bacterii diferite sunt prezente în sol, aer, apă și organisme, care sunt în repaus și încep să se înmulțească de îndată ce au condiții favorabile - adică imediat ce primesc un material favorabil de descompus, au o temperatură și umiditate optime, pH și multe altele. Fiecare tip de bacterie are nevoie de condiții de viață diferite și este capabil să descompună alte materiale. Unele bacterii se specializează astfel în descompunerea grăsimilor, altele în amidon, materie vegetală, celuloză, proteine, uree etc.

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru deșeurile de uz casnic, sifoane, conducte și separatoare de grăsimi cumpărăți >>> AICI <<<

Aceste proprietăți excelente ale bacteriilor pot fi utile, de asemenea, la conductele din casa dvs.

Utilizarea unui preparat bacterian este un mod foarte eficient, simplu și ecologic. Bacteriile vor începe să se înmulțească foarte repede în conducte sau în sifon, ceea ce va grăbi procesul de descompunere, va elibera reziduurile, le va curăța și nu veți mai avea riscul de miros sau de înfundare la o utilizare obișnuită.

Cum funcționează?

Poate vă puneți întrebarea cum este posibil acest lucru? Cum pot desfunda bacteriile  conductele de apă uzată? Răspunsul este cu adevărat simplu. Orice descompunere în natură are nevoie de  aer, umiditate și bacterii. Aceste trei componente se vor asigura că materia organică se va descompune treptat, în special în apă și dioxid de carbon. Prin adăugarea bacteriilor din solîn ţevi, conţinutul de bacterii din acestea se va înmulţi de până la 100 de ori, iar conducta va fi curățată de 100 de ori mai rapid. Simplu spus - cu cât sunt mai multe bacterii, cu atât mai rapid este desfundată conducta. Puteți cumpăra de la noi două tipuri de preparate bacteriene pentru conducte. Acestea diferă în funcție de metoda de utilizare. Produsul Mr. Bacteria No. 10 curățătorul bio-enzimatic pentru descompunerea grăsimilor din SIFOANELE DVS. ȘI SEPARATOARELE DE GRĂSIMI -este conceput pentru chiuvetele de bucătărie și conține nu numai bacterii pentru descompunerea componentelor animale și vegetale, ci este şi, îmbunătățit cu bacterii pentru descompunerea grăsimilor. Produsul Mr. Bacteria No. 5 curățătorul bio-enzimatic pentru SIFONUL DVS.și CONDUCTELE PENTRU DEȘEURI - este cel mai potrivit pentru băi și bucătării, unde va avea grijă de resturile de săpunuri, șampoane, bucăţi de piele, păr, etc. Conține 100% bacterii naturale din sol, care nu sunt dăunătoare. Acestea sunt formate numai din tulpini de bacterii din sol cu creștere liberă, care au fost selectate pentru abilitatea lor specifică.

  • Mr. Bacteria No. 1-14 o marcă de calitate

    Pe pagina noastră puteți cumpăra produsele mărcii Mr. Bacteria sub denumirea Mr. Bacteria No. 1-14. Toate produsele mărcii Mr. Bacteria sunt produse din materii prime de cea mai înaltă calitate, care le asigură calitatea, rezistența și eficiența bacteriană ridicată. Produsele Mr. Bacteria sunt testate de mii de clienți mulțumiți. Încercați de asemenea calitatea și funcționalitatea produselor noastre. Ne bucură faptul că sunteți mulțumit și folosiți produsele noastre.

    Echipa Dvs. Mr. Bacteria!

  • Dece să alegeți Mr. Bacteria

    • Garanția originalității a produselor
    • Produse din materii prime de cea mai bună calitate
    • Concentrație și eficacitate bacteriană mare
    • Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei
    • Toată gama de produse în stoc
    • Expedierea comenzii în 24 de ore
    • Mii de clienți mulțumiți
  • Cum se compostează corect și cum se utilizează un accelerator de compost?

  • Cum să elimini mirosul neplăcut al fosei septice sau al haznalei?

  • Bacterii și enzime în fose septice, stații de epurare a apelor uzate și iazuri

  • Câteva sfaturi despre cum să vă păstrați iazul din grădină curat și transparent. Ați auzit despre bacterii?Funcționează foarte bine!!!

  • Eliminarea mirosului neplăcut din stația dvs. de epurare Individualnă?

  • Cum să curățați conductele menajere fără substanțe chimice?Folosiți bacterii.

  • Cum să îndepărtați într-un mod corespunzător nămolul din iaz? Ați auzit despre bacterii?

  • Cum să restartezi iazul la sfârșitul iernii