Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei

Cum să elimini mirosul neplăcut al fosei septice sau al haznalei?

Cunoșteți mirosul specific al unei fose septice, al unei haznale sau al unei toalete uscate în caz de schimbare bruscă a vremii sau la temperaturi exterioare mai ridicate? Aveți cruste, sedimente sau nămoluri în fosa septică care vă reduc volumul maxim al fosei septice și de multe ori trebuie să plătiți pentru vidanjarea fosei septice sau a haznalei? Avem un ajutor pentru dvs.și casa familiei dvs., cabana cu fosă septică, hazna sau toaletă uscată. Produsul Mr. Bacteria No. 1. Curățătorul bio-enzimatic pentru FOSA SEPTICĂ și HAZNA de la compania EXPORT TEAM s.r.o. vă va ajuta să îndepărtați mirosul neplăcut și nămolul din fosa septică sau din hazna. Cu produsele companiei EXPORT TEAM s.r.o. nu trebuie să plătiți vidanjarea scumpă a fosei septice și eliminarea ulterioară a deșeurilor organice!

Produsul Mr. Bacteria No. 1. Curățătorul bio-enzimatic pentru FOSA SEPTICĂ și HAZNAUA dvs. este un amestec de tulpini de bacterii selectate și cultivate special, care descompun substanțele organice. Când bacteriile ajung în apa care conține deșeuri organice ele devin active, producând enzime specifice care pot descompune proteine, amidon, carbohidrați, grăsimi animale și vegetale, hârtie și alte materiale reziduale organice. Bacteriile crescute în laboratoare sunt rapide și foarte eficiente. Prin acțiunea lor, ele elimină nu numai mirosul, ci întreaga sursă de miros. De asemenea, vor extinde semnificativ intervalul de echilibru al fosei septice sau al bazinului. Curăţătorul Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru Fosa septică și Hazna reduce acumularea de substanțe organice nedorite solide, nămol și formarea de spumă.

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru fosa septică şi hazna cumpăraţi >>> AICI <<<

Este foarte simplu. Fosa dvs. septică conține cantități mici de bacterii care ajută la descompunerea deșeurilor organice. Prin adăugarea bacteriilor noastre, veți crește conținutul de bacterii din fosa septică și astfel veți accelera semnificativ descompunerea deșeurilor organice. 90% din deșeurile organice (materiile fecale) sunt formate din carbon, oxigen și hidrogen, care se găsesc în fosele septice sub formă de compuși. Acești compuși bacterieni se descompun constant în substanțe și compuși mai simpli până când sunt în final descompuse în apă H2O și dioxid de carbon CO2, unde CO2 este eliberat în aer sub formă de gaz iar apa H2O rămâne în fosa septică.Prin urmare, preparatele noastre bacteriene descompun direct și foarte eficient sursele de miros, îndepărtând astfel mirosul neplăcut de la fosa septică, inclusiv crustele și nămolul!

EXPORT TEAM s.r.o. furnizează un amestec bacterian sub formă de praf pentru ca bacteriile să reziste mai mult timp.

Notă importantă: Evitați aplicarea de dezinfectanți ce conțin cantități mari de clor și alcalii care ajung în fosa septică tratată sau în hazna. Acești agenți de curățare reduc activitatea bacteriilor. Produsele noastre bacteriene pot fi utilizate, deasemenea, pentru curăţarea toaletelor, chiuvetelor, covoarelor sau a tapiţeriei. Fiecare produs EXPORT TEAM s.r.o. pe care îl oferim, este un produs 100% organic și natural. Nu conține tulpini bacteriene dăunătoare, acizi, alcalii, fosfați sau alte substanțe nefavorabile pentru mediul înconjurător.

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru fosa septică şi hazna cumpăraţi >>> AICI <<<

Vindem preparate bacteriene de mai bine de 15 ani și știm că puterea bacteriană a preparatului (adică numărul de bacterii pe care le conține produsul) este foarte importantă în producerea de amestecuri bacteriene de înaltă calitate și cu adevărat eficiente.

Vă garantăm că produsele noastre conțin o cantitate foarte mare de bacterii, care ajută la eliminarea mirosului neplăcut și a deșeurilor organice foarte eficient!

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru fosa septică şi hazna cumpăraţi >>> AICI <<<

  • Mr. Bacteria No. 1-14 o marcă de calitate

    Pe pagina noastră puteți cumpăra produsele mărcii Mr. Bacteria sub denumirea Mr. Bacteria No. 1-14. Toate produsele mărcii Mr. Bacteria sunt produse din materii prime de cea mai înaltă calitate, care le asigură calitatea, rezistența și eficiența bacteriană ridicată. Produsele Mr. Bacteria sunt testate de mii de clienți mulțumiți. Încercați de asemenea calitatea și funcționalitatea produselor noastre. Ne bucură faptul că sunteți mulțumit și folosiți produsele noastre.

    Echipa Dvs. Mr. Bacteria!

  • Dece să alegeți Mr. Bacteria

    • Garanția originalității a produselor
    • Produse din materii prime de cea mai bună calitate
    • Concentrație și eficacitate bacteriană mare
    • Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei
    • Toată gama de produse în stoc
    • Expedierea comenzii în 24 de ore
    • Mii de clienți mulțumiți
  • Cum se compostează corect și cum se utilizează un accelerator de compost?

  • Cum să elimini mirosul neplăcut al fosei septice sau al haznalei?

  • Bacterii și enzime în fose septice, stații de epurare a apelor uzate și iazuri

  • Câteva sfaturi despre cum să vă păstrați iazul din grădină curat și transparent. Ați auzit despre bacterii?Funcționează foarte bine!!!

  • Eliminarea mirosului neplăcut din stația dvs. de epurare Individualnă?

  • Cum să curățați conductele menajere fără substanțe chimice?Folosiți bacterii.

  • Cum să îndepărtați într-un mod corespunzător nămolul din iaz? Ați auzit despre bacterii?

  • Cum să restartezi iazul la sfârșitul iernii