Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei

Produsele noastre

Produsele noastre marca Mr. Bacteria (agenți de curățare bio-enzimatici) garantează funcționalitatea și sunt ideale pentru protecția întregului sistem de conducte pentru deșeuri și a colectoarelor de grăsimi, păstrând debitul neschimbat, deoarece acestea nu perturbă structura materialelor utilizate în producție, la fel ca diverse substanțe chimice (sulfați, clor ...). Un alt avantaj este faptul că prelungesc durata de viață a întregului sistem de conducte pentru deșeuri, a filtrelor din în stațiile de tratare, a containerelor și altor echipamente ale sistemului.

Producem preparate bacteriene de peste 12 ani și știm că în producerea de amestecuri bacteriene de înaltă calitate și cu adevărat eficiente, rezistența bacteriană a preparatului (sau a numărul de bacterii pe care îl conține produsul) este foarte importantă. Cu cât conținutul de bacterii este mai mare, cu atât rezistența bacteriană este mai mare. Din acest motiv precizăm numărul de bacterii pentru fiecare dintre produsele noastre! Declarăm faptul că produsele noastre conțin o cantitate mare de bacterii care ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute și a deșeurilor organice foarte eficient!

Preparatele bacteriene sunt din punct de  vedere microbiologic inofensive și conțin într-o cantitate de 1 gram aprox.:

12,4. 109 bacterii cultivabile

9,6. 109 bacterii mezofile

9,8. 109 bacterii sporulare.

Nu conțin bacterii coliforme, bacterii coliforme fecale, enterococi, ciuperci și drojdii!

72% din bacterii au proprietatea de a crește în condiții anaerobe (fără oxigen).

Preparatele enzimatice bacteriene sunt un amestec de culturi bacteriene naturale de enzime și nutrienți care ajută și accelerează propriile procese de biodegradare ale naturii. În mediul natural, atât bacteriile, cât și enzimele (acestea sunt catalizatori nedoriți care descompun macromoleculele) joacă un rol important în procesul de separare și descompunere a materiei organice.

Enzimele sunt un instrument în acea fază a metabolismului în care compușii complecşi se descompun mai ușor. Această descompunere accelerează procesul de transformare a sursei de nutrienți în doze mai accesibile și mai ușor de digerat pentru bacterii. Într-un timp relativ scurt, după introducerea bacteriilor special selectate într-un mediu apos care conține deșeuri organice, sporii bacterieni încep să treacă dintr-o stare latentă într-o stare cu o activitate dinamică, producând enzime specifice și să descompună sau să consume deșeurile organice prezente.

Microorganismele aplicate sunt capabile să  se înmulțească exponențial (numărul lor se dublează la fiecare treizeci de minute). Produsele secundare ale acestei activități enzimatice bacteriene sunt H2O și CO2.

BACTERIILE

Bacteriile sunt cel mai răspândit grup de organisme din lume. Ele pot fi găsite în sol, apă, aer, la suprafață și în interiorul organismelor multicelulare. Conform cercetărilor, unele specii de bacterii sunt capabile să supraviețuiască în spațiu sau în vid și la o temperatură de -270 grade Celsius.

Așa numitele bacterii sporulate formează în ciclul lor de viață spori, care sunt formațiuni rezistente și pasive. Unele bacterii (clostridia, bacilii) sunt capabile să producă așa-numiţii endospori care sunt niște spori deosebit de rezistenți, formați în interiorul celulei. În endospori bacteriile supraviețuiesc în condiții inospitaliere iar mai târziu, în anumite circumstanțe mai favorabile sunt capabile să se dezvolte în celule vegetative.

Bacteriile produc enzime.

ENZIMELE

Enzimele sunt niște proteine simple sau complexe, care acționează ca și niște catalizatori în reacțiile chimice și, în același timp,  determină caracterul și viteza acestor reacții. Suma tuturor reacțiilor enzimatice în timpul cărora substanțele și energiile sunt schimbate în celule și organisme vii se numește metabolism

Una dintre funcțiile foarte importante ale enzimelor, de care depinde în mod direct viața și creșterea organismelor, este capacitatea diferitelor enzime de a separa și descompune diverse molecule complexe în lanțuri mai mici pe care organismele sunt capabile să le digere și să devină astfel o sursă de energie pentru creșterea lor ulterioară.

AMESTECURI bacteriano-enzimatice

Termenul de amestec bacteriano-enzimatic înseamnă un concentrat de spori și endospori din tulpini special selectațe și înmulțite de bacterii native din sol, care prezintă anumite proprietăți așteptate cum ar fi capacitatea de a supraviețui și de a se multiplica într-un anumit mediu de pH, capacitatea de a crește producția unei anumite enzime dorite etc. Amestecurile utilizate de compania noastră EXPORT TEAM s.r.o., sunt caracterizate printr-o concentrație mare de microorganisme. În unele concentrate există până la 5 x 10 CFU / gram de amestec (CFU - unități de formare a coloniilor).

Amestecurile individuale sau combinațiile lor stau la baza alcătuirii preparatelor finale utilizate în comerț, care sunt concentrate pe soluționarea practică a anumitor probleme specifice, cum ar fi pierderea de grăsime într-un anumit mediu, omogenizarea gunoiului de grajd, reducerea nivelului de amoniac și a mirosului neplăcut în general, tratarea apelor uzate, descompunerea excrementelor, desfundarea conductelor etc.

După introducerea amestecului într-un mediu apos care conține deșeuri organice, sporii încep să revină la viață într-un timp scurt, să producă enzime specifice și să mânănce deșeurile organice prezente. Microorganismele aplicate se înmulțesc exponențial (se dublează în cantitate la fiecare 20-30 de minute). Produsele secundare ale acestei activități enzimatice bacteriene sunt H2O și CO2.

Trebuie evidențiat faptul că toate tulpinile de bacterii utilizate în amestecurile noastre bacteriano-enzimatice sunt tulpini nepatogene și că este vorba exclusiv despre tulpinile de bacterii din sol de tip sălbatic care au fost selectate pentru o anumită capacitate a lor. Aceste tulpini nu sunt în niciun caz schimbate sau modificate genetic.