Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei

Eliminarea mirosului neplăcut din stația dvs. de epurare Individualnă?

Recunoașteți mirosul tipic al unei stații de epurare a apelor uzate în timpul unei schimbări bruște a vremii sau la temperaturi exterioare mai mari? Aveți înfundate filtrele în stația de epurare? Compartimentele stației sunt pline cu deșeuri organice, sedimente sau nămoluri, care vă reduc semnificativ efectul de filtrare și sedimentare a stației de epurare. Deseori trebuie să plătiți foarte mult pentru întreținerea acesteia? Avem un ajutor  pentru stația de epurare de la casa ori cabana dvs. Produsul Mr. Bacteria No. 2. Curățătorul bio-enzimatic pentru Stația dvs. de epurare individuală (stația de epurare a apelor uzate) de la EXPORT TEAM s.r.o. vă va ajuta să eliminați mirosurile și nămolul din stația dvs. de epurare a apelor uzate. Cu produsele companiei EXPORT TEAM s.r.o. nu trebuie să plătiți pentru întreținerea scumpă a unei stații de tratare a apelor uzate și eliminarea ulterioară a deșeurilor organice!

Produsul Mr. Bacteria No. 2. Curățătorul bio-enzimatic pentru  Stația dvs. de epurare individuală este un amestec de tulpini de bacterii selecţionate și cultivate special, care descompun materiile organice. Când bacteriile ajung în apa care conține deșeuri organice, acestea devin active, producând enzime specifice care pot descompune proteinele, amidonul, carbohidrații, grăsimile animale și vegetale, hârtia și alte materiale reziduale organice. Bacteriile crescute în laboratoare sunt rapide și foarte eficiente. Prin acțiunea lor, elimină mirosul neplăcut și întreaga sursă a mirosului. Produsul Mr. Bacteria No. 2. Curățătorul bio-enzimatic pentru Stația dvs.de epurare individuală reduce acumularea de substanțe organice nedorite, nămol și formarea spumei în stația de epurare a apelor uzate menajere. Datorită acțiunii bacteriilor, nămolurile solide și sedimentele se schimbă în ape uzate.

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria No.2 pentru stația de epurare individuală cumpăraţi >>> AICI <<<

Cum funcționează?

Este foarte simplu. Stația dvs. de epurare a apelor uzate de acasă conține o cantitate mică de bacterii care ajută la descompunerea deșeurilor organice. Prin adăugarea bacteriilor noastre, veți crește conținutul de bacterii din stația dvs. de epurare și astfel veți accelera semnificativ descompunerea deșeurilor organice. 90% din deșeurile organice (materiile fecale) sunt formate din carbon, oxigen și hidrogen, care apar în stațiile de epurare sub formă de compuși. Acești compuși sunt descompuși constant de bacterii în substanțe mai simple până când sunt descompuse în apă H2O și dioxid de carbon CO2, unde CO2 este eliberat în aer sub formă de gaz iar apa H2O rămâne în stația de epurare.

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria No.2 pentru stația de epurare individuală cumpăraţi >>> AICI <<<

Preparatele noastre bacteriene descompun direct și foarte eficient sursele de miros și îndepărtează mirosurile din stația de epurare inclusiv crustele, nămolul și spuma! EXPORT TEAM s.r.o. livrează amestecuri de bacterii în formă de praf pentru ca acestea să reziste mai mult timp. Fiecare produs pe care îl oferă compania noastră EXPORT TEAM s.r.o. este un produs 100% organic și natural. Nu conține tulpini bacteriene dăunătoare, acizi, alcalii, fosfați sau alte substanțe dăunătoare pentru mediu.

Vindem preparate bacteriene de mai bine de 15 ani și știm că puterea bacteriană a preparatului (adică numărul de bacterii pe care le conține produsul) este foarte importantă în producerea de amestecuri bacteriene de înaltă calitate și cu adevărat eficiente.

Vă garantăm faptul că produsele noastre conțin o cantitate foarte mare de bacterii, care ajută la eliminarea mirosului neplăcut și a deșeurilor organice foarte eficient!

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria No.2 pentru stația de epurare individuală cumpăraţi >>> AICI <<<

  • Mr. Bacteria No. 1-14 o marcă de calitate

    Pe pagina noastră puteți cumpăra produsele mărcii Mr. Bacteria sub denumirea Mr. Bacteria No. 1-14. Toate produsele mărcii Mr. Bacteria sunt produse din materii prime de cea mai înaltă calitate, care le asigură calitatea, rezistența și eficiența bacteriană ridicată. Produsele Mr. Bacteria sunt testate de mii de clienți mulțumiți. Încercați de asemenea calitatea și funcționalitatea produselor noastre. Ne bucură faptul că sunteți mulțumit și folosiți produsele noastre.

    Echipa Dvs. Mr. Bacteria!

  • Dece să alegeți Mr. Bacteria

    • Garanția originalității a produselor
    • Produse din materii prime de cea mai bună calitate
    • Concentrație și eficacitate bacteriană mare
    • Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei
    • Toată gama de produse în stoc
    • Expedierea comenzii în 24 de ore
    • Mii de clienți mulțumiți
  • Cum se compostează corect și cum se utilizează un accelerator de compost?

  • Cum să elimini mirosul neplăcut al fosei septice sau al haznalei?

  • Bacterii și enzime în fose septice, stații de epurare a apelor uzate și iazuri

  • Câteva sfaturi despre cum să vă păstrați iazul din grădină curat și transparent. Ați auzit despre bacterii?Funcționează foarte bine!!!

  • Eliminarea mirosului neplăcut din stația dvs. de epurare Individualnă?

  • Cum să curățați conductele menajere fără substanțe chimice?Folosiți bacterii.

  • Cum să îndepărtați într-un mod corespunzător nămolul din iaz? Ați auzit despre bacterii?

  • Cum să restartezi iazul la sfârșitul iernii