Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei

Câteva sfaturi despre cum să vă păstrați iazul din grădină curat și transparent. Ați auzit despre bacterii?Funcționează foarte bine!!!

Cum să întrețineți ușor și ecologic un iaz de grădină, să aveți o apă limpede, pești, plante și să puteți înnota în acesta în siguranță? Este nevoie să respectați câteva principii de bază, iar un iaz sau un lac cu pești din grădină va fi un decor al grădinii dvs.

Factorul important fără de care iazul dvs. nu va fi niciodată curat și transparent: fiecare iaz trebuie să aibă un pH cuprins între 6,5 - 7,7 !!!!!

Îl puteți măsura de exemplu cu hârtia PH. Dacă apa nu are un pH în acest interval, nu veți ajunge niciodată la un echilibru biologic în iazul dvs. și nu îl veți avea niciodată curat! La nivelul pH 6,5 - 7,7, este creat  un echilibrul biologic al apei în care aceasta se poate curăța singură (cel puțin parțial).

Din păcate, în zilele noastre, când poluarea este mult mai mare decât a fost în trecut (fosfați, nitriți și nitrați din câmpuri, praf și polen din aer, ploi acide, frunze căzute etc.), suprafețele de apă nu mai sunt capabile să se curețe singure, de aceea este nevoie să introduceţi bacterii în iazul dvs.  din grădină cu sau fără peşti pentru a descompune deșeurile organice. Aceste bacterii înmulțesc numărul de bacterii din iazul sau bazinul dvs., astfel crește semnificativ rezistența bacteriană a iazului, care poate face față cu ușurință conținutului crescut de deșeuri organice și îl poate descompune. Acest lucru va crește semnificativ curățenia și transparența iazului dvs. și vă va împodobi grădina! Datorită bacteriilor este posibil să eliminați până la 30 cm de noroi de pe fundul iazului într-un an!

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru Iazul dvs. cumpărați >>> AICI <<<

Cum funcționează?

Este foarte simplu. Iazul dvs. conține o cantitate mică de bacterii care ajută la descompunerea deșeurilor organice. Prin adăugarea bacteriilor noastre, veți crește conținutul de bacterii din iazul dvs. și astfel veți accelera semnificativ descompunerea deșeurilor organice. 90% din deșeurile organice (noroiul) sunt formate din carbon, oxigen și hidrogen, care se găsesc în apă în compuși. Acești compuși descompun constant bacteriile în substanțe mai simple până la final cănd le descompun în apă H2O și dioxid de carbon CO2, unde CO2 este eliberat în aer sub formă de gaz, iar apa pură H2O rămâne în iaz. De asemenea, toate bacteriile au nevoie de fosfor pentru a se înmulți, astfel încât adăugarea de bacterii va reduce și conținutul de fosfor al iazului, făcând mult mai ușoară crearea unui echilibru biologic în iaz! De asemenea, veți preveni producerea și creșterea de cianobacterii, care datorită conținutului scăzut de nutrienți din apă nu se mai pot hrăni.

Tipuri de alge pe care le puteți găsi în iaz

În iaz putem întâlni în principal două tipuri de alge. Primii reprezentanți sunt algele unicelulare. Aceste alge se hrănesc cu reziduurile organice din apă și anume furajele pentru pești, excremenți de la pești, plantele moarte, frunzele căzute, polenul și praful. Toate aceste cazuri menționate provoacă creșterea poluării organice a iazului dvs. și sunt depuse pe fundul iazului sub formă de noroi organic. Cu cât  iazul are o mai mare poluare organică, cu atât se vor forma mai rapid algele unicelulare și iazul va fi „verde”. Singura modalitate de a scăpa de algele unicelulare este să eliminați poluarea organică a iazului dvs., care se hrănește cu alge unicelulare. Acest lucru se poate realiza adăugând bacterii în iazul dvs., folosind  produsele Mr. Bacteria Curățător bio-enzimatic pentru IAZUL DVS. Un alt reprezentant sunt algele fibroase. Algele fibroase cresc de la fund la suprafața iazului. La suprafață se formează așa-numitele smocuri verzi. Ele apar mai ales în apă limpede, deoarece au nevoie de lumina soarelui pentru a crește. Aceste alge pot trăi și în apă unde nu există poluare organică, ele sunt foarte greu de îndepărtat. Vă recomandăm să le scoateți dacă este posibil mecanic (de exemplu cu o greblă).

Factorii poluanți

Există mai mulți factori problematici care afectează calitatea și puritatea apei dintr-un iaz de grădină. Unele pot fi influențate, altele sunt predeterminate și trebuie să fie adaptate.

Volumul apei și suprafața iazului din grădină

Cu cât este mai mare suprafața iazului și adâncimea apei, cu atât este mai stabilă curățenia iazului și este mai ușoară întreținerea iazului, deoarece nu există modificări atât de semnificative ale pH-ului, ale temperaturii și a altor valori care nu fac bine iazului sau lacului cu pești.

Numărul de pești din iazul de grădină

Cu o repopulare cu pești, iazul dvs. nu poate fi curățat singur și se va adăuga tot mai mult deșeu organic (noroi) pe fundul iazului. Alegerea ideală pentru un iaz ornamental de grădină este de aproximativ 100 de grame de pești pentru un metru cub de iaz.

Speciile de pești și hrănirea lor

Peștii hrăniți foarte puțin sunt aproape întotdeauna capabili să-și găsească mâncare în iaz. Dacă adăgați prea multă măncare, apa începe să putrezească.

Praf, polen, frunze căzute etc. sunt unul dintre cei mai mari poluanți ai apei, care se descompun treptat în apă, crescând astfel conținutul de nutrienți - o hrană pentru cianobacterii.

Oxigenarea apei în iaz

În lunile toride poate exista o problemă cu oxigenarea apei. Pot apărea două probleme grave! Prima problemă este lipsa oxigenului în apă pentru pești, care încep să se sufoce. A doua problemă este că apa, cu un conținut scăzut de oxigen, nu poate descompune bine nutrienții (noroiul organic) - începe să devină verde (conținutul de nutrienți din apă crește și cianobacteriile încep să se înmulțească)! O bună oxigenare a apei poate fi asigurată prin dozarea continuă cu produsul Mr. Bacteria curățător bio-enzimatic pentru Iazul din grădina dvs. cu o doză de min. 3 mg / l oxigen dizolvat în apă! Oxigenarea este ajutată și de plantele suplimentare care readuc oxigenul în apă și absorb dioxidul de carbon expirat de pești. Plantele prosperă cel mai bine în iaz din mai până în iulie. 

Evaporarea apei din iaz pe o vreme caldă este necesar să fie monitorizată pentru a urmări pierderea de apă prin evaporare. Când nivelul apei scade, este important să adăugați în permanență apă în iaz cu un furtun de grădină. Este mai bine să adăugați de mai multe ori apă în cantități mai mici decât să lăsați nivelul apei să scadă mult timp, iar apoi să adăugați o cantitate mare de apă deodată. Acest lucru va cauza mai puține probleme organismelor vii din iaz.

Scăldatul în iaz

Dacă iazul dvs. de grădină este folosit și pentru scăldat puteți utiliza cu ușurință produsele noastre Mr. Bacteria curățător bio-enzimatic pentru IAZUL DVS. Sunt produse 100% naturale și complet ecologice care nu dăunează mediului.

Consumul de pește

Peștele poate fi consumat după aplicarea preparatelor Mr. Bacteria Curățători bio-enzimatici pentru IAZUL DVS.

Preparatele nu pot fi supradozate - bacteriile conținute în preparatele Mr. Bacteria Curățători bio-enzimatici pentru IAZUL din grădina dvs. sunt complet inofensivi pentru plante, pești și oameni !!!

Folosirea agenților bacterieni împreună cu alte măsuri de susținere este cel mai bun, eficient și ecologic mod de a păstra un iaz de grădină curat și clar.

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru Iazul dvs. cumpărați >>> AICI <<<

Forța bacteriană

Vindem preparate bacteriene de mai bine de 15 ani și știm că în producția preparatelor bacteriene de calitate este foarte importanță forța bacteriană (adică numărul de bacterii pe care le conține produsul).

Vă garantăm că produsele noastre conțin o cantitate mare de bacterii, care ajută la eliminarea mirosului neplăcut și a deșeurilor organice foarte eficient!

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru Iazul dvs. cumpărați >>> AICI <<<

  • Mr. Bacteria No. 1-14 o marcă de calitate

    Pe pagina noastră puteți cumpăra produsele mărcii Mr. Bacteria sub denumirea Mr. Bacteria No. 1-14. Toate produsele mărcii Mr. Bacteria sunt produse din materii prime de cea mai înaltă calitate, care le asigură calitatea, rezistența și eficiența bacteriană ridicată. Produsele Mr. Bacteria sunt testate de mii de clienți mulțumiți. Încercați de asemenea calitatea și funcționalitatea produselor noastre. Ne bucură faptul că sunteți mulțumit și folosiți produsele noastre.

    Echipa Dvs. Mr. Bacteria!

  • Dece să alegeți Mr. Bacteria

    • Garanția originalității a produselor
    • Produse din materii prime de cea mai bună calitate
    • Concentrație și eficacitate bacteriană mare
    • Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei
    • Toată gama de produse în stoc
    • Expedierea comenzii în 24 de ore
    • Mii de clienți mulțumiți
  • Cum se compostează corect și cum se utilizează un accelerator de compost?

  • Cum să elimini mirosul neplăcut al fosei septice sau al haznalei?

  • Bacterii și enzime în fose septice, stații de epurare a apelor uzate și iazuri

  • Câteva sfaturi despre cum să vă păstrați iazul din grădină curat și transparent. Ați auzit despre bacterii?Funcționează foarte bine!!!

  • Eliminarea mirosului neplăcut din stația dvs. de epurare Individualnă?

  • Cum să curățați conductele menajere fără substanțe chimice?Folosiți bacterii.

  • Cum să îndepărtați într-un mod corespunzător nămolul din iaz? Ați auzit despre bacterii?

  • Cum să restartezi iazul la sfârșitul iernii