Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei

Cum se compostează corect și cum se utilizează un accelerator de compost?

Vreți să vă faceți un compost în grădina dvs.? Compostul este o soluție excelentă pentru crearea de îngrășăminte pentru pomii și plantele din grădina dvs. În secțiunea noastră de sfaturi și sugestii vom încerca să vă oferim câteva sfaturi și sugestii la crearea corectă a compostului în grădina dvs.

Ce să nu puneți în compost

Evitați umplerea compostului cu materii prime, cum ar fi rumegușul de PAL, citricele, iarba dintr-un mediu dăunător - de pe șosea etc. Evitaţi deasemenea buruienile în floare, plantele bolnave sau părți ale acestora sau resturile din bucătărie sub formă de carne, oase, ulei sau produse lactate.

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria No.4 pentru Compostul dvs. din grădină cumpărăți >>> AICI <<<

Ce puteți pune în compost

În compost se poate pune iarba care a fost tratată cu produsul Mr. Bacteria No. 4 curățător bio-enzimatic pentru COMPOSTUL dvs. sau o cantitate mai mare de iarbă proaspăt tăiată, paie, scoarță de copac zdrobită și ramuri de copac zdrobite, așchii de lemn, cenușă de lemn, frunze de copac, gunoiul de grajd, solul de grădină. Se pot pune și deșeurile din bucătărie sub formă de reziduuri de legume, fructe, coji etc.Este demonstrat faptul că un compost standard se maturizează într-un an în condiții optime. Cu produsul Mr. Bacteria No.4. curățătorul bio-enzimatic pentru COMPOSTUL Dvs. se va reduce acest timp la aproximativ jumătate. 4. Curățătorul bio-enzimatic pentru COMPOSTUL Dvs. maximizează, de asemenea, valorile de fertilizare ale compostului dumneavoastră.

Cum, când și unde se compostează

Compostarea se începe cel mai bine toamna, într-un loc la umbră parțială, de preferință sub copaci. Motivul principal este să protejați compostul de lumina soarelui, vânt, ceea ce duce la uscarea compostului. Pentru o mai bună manipulare, încercați să puneți compostul în recipiente sau să îl delimitați cu o bandă suficient de lată, de exemplu din plastic. Compostul delimitat se usucă mai lent, iar produsul aplicat nu se va scurge din acesta în timpul aplicării.

Primul strat de bază pentru compost poate fi scoarţă de copac zdrobită, paie sau crenguțe.

Ulterior, putem să adăugăm materiale compostabile individuale - paie, frunze de pomi fructiferi, gunoi de grajd şi reziduuri vegetale.

Încercați să mențineți compostul suficient de umed în toată secțiunea sa.

Putem efectua testul de umiditate optimă luând, de exemplu, materialul compostat în palmă şi apăsându-l. Dacă este destul de umed, ar trebui să apară apă între degete. După deschiderea palmei  cu materialului compostat, acesta  trebuie să rămână comprimat. Dacă materialul se varsă după ce ne-am deschis palmele, compostul este prea uscat. Dacă compostul este uscat, acesta nu se va matura iar toate microorganismele și bacteriile care ar garanta maturarea optimă a compostului vor dispărea treptat.

Alimentarea cu aer este foarte importantă. De aceea este recomandat să se amestece sau să se întoarcă ocazional compostul. Acest lucru este important pentru viața microorganismelor și a bacteriilor care se adaugă la compost folosind produsul Mr. Bacteria No. 4 curățător bio-enzimatic pentru COMPOSTUL dvs. Proasta aerisire a compostului duce la o maturizarea slabă a acestuia.

Nu uitați să utilizaţi materiale de diferite dimensiuni pentru umplerea compostului. Aceasta are ca rezultat o aerare și o maturare optimă.

În cele din urmă, este important să vă atragem atenția asupra citirii atente a manualului de utilizare pentru produsul Mr. Bacteria No.4 curățător bio-enzimatic pentru COMPOSTUL Dvs.

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria No.4 pentru Compostul dvs. din grădină cumpărăți >>> AICI <<<

  • Mr. Bacteria No. 1-14 o marcă de calitate

    Pe pagina noastră puteți cumpăra produsele mărcii Mr. Bacteria sub denumirea Mr. Bacteria No. 1-14. Toate produsele mărcii Mr. Bacteria sunt produse din materii prime de cea mai înaltă calitate, care le asigură calitatea, rezistența și eficiența bacteriană ridicată. Produsele Mr. Bacteria sunt testate de mii de clienți mulțumiți. Încercați de asemenea calitatea și funcționalitatea produselor noastre. Ne bucură faptul că sunteți mulțumit și folosiți produsele noastre.

    Echipa Dvs. Mr. Bacteria!

  • Dece să alegeți Mr. Bacteria

    • Garanția originalității a produselor
    • Produse din materii prime de cea mai bună calitate
    • Concentrație și eficacitate bacteriană mare
    • Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei
    • Toată gama de produse în stoc
    • Expedierea comenzii în 24 de ore
    • Mii de clienți mulțumiți
  • Cum se compostează corect și cum se utilizează un accelerator de compost?

  • Cum să elimini mirosul neplăcut al fosei septice sau al haznalei?

  • Bacterii și enzime în fose septice, stații de epurare a apelor uzate și iazuri

  • Câteva sfaturi despre cum să vă păstrați iazul din grădină curat și transparent. Ați auzit despre bacterii?Funcționează foarte bine!!!

  • Eliminarea mirosului neplăcut din stația dvs. de epurare Individualnă?

  • Cum să curățați conductele menajere fără substanțe chimice?Folosiți bacterii.

  • Cum să îndepărtați într-un mod corespunzător nămolul din iaz? Ați auzit despre bacterii?

  • Cum să restartezi iazul la sfârșitul iernii