Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei

Cum să restartezi iazul la sfârșitul iernii

Pentru ca iazul să-și arate frumusețea deplină și pentru a asigura condițiile adecvate pentru peștii și plantele din iaz, îngrijirile trebuie începute deja din primăvară. Vă prezentăm câteva sfaturi cum să-l treziți la viață.

Curățați iazul

Deși apa de la suprafața iazului îngheață, nu tot ce se află în iaz îngheață. Peștii produc deșeuri pe tot parcursul iernii, materialele organice (frunze etc.) se descompun constant și vântul aduce alte impurități în iaz. De aceea este nevoie să  curățați iazul primăvara și să scăpați de impuritățile organice (frunze, excremente de pește ...) depuse pe fund. Puteți utiliza un aspirator de iaz, dar este mult mai ușor să aplicați preparate bacteriene, ceea ce reduce semnificativ cantitatea de depuneri organice de pe fund iar apa devine mai clară și mai curată.

Curățarea iazului include și schimbarea apei. Este important să știți că nu este bine să schimbați deodată toată apa. Am perturba echilibrul și procesele biologice din iaz. Cel mai bine este să schimbați 50% din apă și să adăugați aceeași cantitate de apă cu aceeași temperatură. Apa nu trebuie să conțină clor sau metale grele (aveți grijă la jgheaburile de cupru - apa care curge prin ele nu trebuie să ajungă în iaz).

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru Iazul dvs. cumpărăți >>> AICI <<<

Plantele acvatice

Imediat ce ultimele rămășițe de gheață s-au topit, este timpul să verificați plantele acvatice și să aveți grijă de ele. Pentru plantele care au iernat în iaz, trebuie să fim atenți ca frunzele lor să nu rămână sub suprafața apei, deoarece acestea ar putea putrezi. De aceea, plantele aflate la suprafaţa iazului trebuie tăiate. Vom verifica și nuferii pentru a vedea dacă îi împiedică ceva să crească sau dacă au hibernat cum trebuie. Plantele care au iernat într-o cameră rece pot fi returnate în iaz. Cu toate acestea, este necesar să ne gândim la înghețurile mici care pot apărea în continuare.

Peștii

Primăvara peștii au cea mai grea perioadă. Organismul lor este slăbit după iarnă, iar peștii sunt mai sensibili la diverse boli. Cel mai mare pericol îl reprezintă  pentru aceştia animalele parazite, virușii și bacteriile. Viruşii de primăvară sunt, de asemenea, periculoşi.  Prin urmare, peștii au nevoie de ajutor prin anumite produse care le vor îmbunătăți imunitatea și îi vor ajuta să reziste mai bine la boli și dăunători și le vor susține ciclul digestiv. Produsele Mr. Bacteria curățătorul bio-enzimatic pentru IAZUL Dvs. acționează ca o prevenție împotriva atacului de agenți patogeni, previn virușii de primăvară, tratează peștii cu boli infecțioase și susțin ciclul digestiv adecvat.  Produsele se pot utiliza pe tot parcursul anului, deoarece ajută peştii să-și asigure un stil de viață adecvat, să-și crească imunitatea și să suprime apariția tulburărilor metabolice.După iarnă, este recomandat să începeți hrănirea peștilor cu porții mai mici până când apa atinge o temperatură de 10-12 °C, ceea ce înseamnă momentul în care peştii încep să se metabolizeze treptat. În acest moment, peștii au nevoie de liniște, nu este bine să fie stresați, prin introducerea minciogului în apă de exemplu.

Pornirea filtrației

Un filtru bine curăţat și alte tehnologii pot fi instalate în iaz numai atunci când nu există pericol de îngheț la sol. Este important să verificați toate sigiliile și furtunurile pentru a evita pierderile inutile de apă.

Dacă am efectuat toți pașii de mai sus, este indicat să pornim iazul în direcția corectă. Folosind preparatul Mr. Bacteria curățătorul bio-enzimatic pentru IAZUL Dvs. asigurăm începerea proceselor naturale după iarnă, eliminăm depozitele organice de pe fund, eliminăm nămolul, algele, cianobacteriile și fosforul nedorit, curățăm filtrele și creștem cantitatea de oxigen dizolvat în apă, care în combinație cu lactobacteriile creează condiții adecvate pentru întregul ecosistem al iazului.

Toate organismele acvatice (peștii, plantele, microorganismele) au nevoie de un anumit timp pentru a ajunge la o simbioză reciprocă. De aceea este nevoie de răbdare înainte ca lacul și viața din el să se stabilizeze.

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru Iazul dvs. cumpărăți >>> AICI <<<

  • Mr. Bacteria No. 1-14 o marcă de calitate

    Pe pagina noastră puteți cumpăra produsele mărcii Mr. Bacteria sub denumirea Mr. Bacteria No. 1-14. Toate produsele mărcii Mr. Bacteria sunt produse din materii prime de cea mai înaltă calitate, care le asigură calitatea, rezistența și eficiența bacteriană ridicată. Produsele Mr. Bacteria sunt testate de mii de clienți mulțumiți. Încercați de asemenea calitatea și funcționalitatea produselor noastre. Ne bucură faptul că sunteți mulțumit și folosiți produsele noastre.

    Echipa Dvs. Mr. Bacteria!

  • Dece să alegeți Mr. Bacteria

    • Garanția originalității a produselor
    • Produse din materii prime de cea mai bună calitate
    • Concentrație și eficacitate bacteriană mare
    • Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei
    • Toată gama de produse în stoc
    • Expedierea comenzii în 24 de ore
    • Mii de clienți mulțumiți
  • Cum se compostează corect și cum se utilizează un accelerator de compost?

  • Cum să elimini mirosul neplăcut al fosei septice sau al haznalei?

  • Bacterii și enzime în fose septice, stații de epurare a apelor uzate și iazuri

  • Câteva sfaturi despre cum să vă păstrați iazul din grădină curat și transparent. Ați auzit despre bacterii?Funcționează foarte bine!!!

  • Eliminarea mirosului neplăcut din stația dvs. de epurare Individualnă?

  • Cum să curățați conductele menajere fără substanțe chimice?Folosiți bacterii.

  • Cum să îndepărtați într-un mod corespunzător nămolul din iaz? Ați auzit despre bacterii?

  • Cum să restartezi iazul la sfârșitul iernii