Transport gratuit la comenzi mai mari de 246lei

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Compania EXPORT TEAM s.r.o., Bodická ulica 162/2Liptovský Mikuláš, 031 01, Slovakia, ID: 50 314 319 , ID TVA: 2120275817 (Mr.Bacteria), operatorul magazinului on-line www.mrbacteria.eu, declară că toate datele personale (mai departe, „date") sunt considerate strict confidențiale şi sunt tratate în conformitate cu legile în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. În consecință, acordăm cea mai mare atenție datelor personale și protecției acestora. În cadrul acestor Principii ale prelucrării datelor cu caracter personal („Principii"), dorim să vă informăm ce date personale colectăm despre dumneavoastră și cum le folosim în continuare.

 

1. Datele cu caracter personal și prelucrarea acestora

1.1.  Categorii de date cu caracter personal

Colectăm informații diverse, în funcție de ce servicii din oferta noastră alegeți să utilizați.

În cazul în care cumpărați de la noi, colectăm:

  • Numele și datele de contact. Numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, adresa de facturare, numărul de telefon și detaliile bancare privind facturarea, informațiile de plată. 
  • Datele care apar pe durata existenței contractului – produsele achiziționate, segmentul clientului, volumul serviciilor prestate

Dacă vă abonați la mesajele noastre de marketing, colectăm:

  • Numele și datele de contact - adresa de e-mail și prenumele.
  • Date demografice - țara.

În plus, procesăm următoarele date personale:

  • Detalii din mesajele dintre Mr.Bacteria și client
  • Înregistrări despre comportamentul pe paginile Web administrate de Mr.Bacteria.

 

1.2.  Scopul prelucrării datelor cu caracter personal:

  • Furnizarea de servicii şi îmbunătățirea acestora. Pentru a putea presta și îmbunătăți serviciile oferite spre satisfacția dvs., procesăm datele dvs. personale. Mai exact, acestea includ:
    • Procesarea comenzilor de produse sau servicii, comandate fie prin pagina noastră Web, fie prin aplicația mobilă, fie prin linia telefonică pentru clienți. Aici, motivul juridic este că datele sunt indispensabile pentru executarea contractului de cumpărare  , iar unele informații sunt indispensabile pentru îndeplinirea obligațiilor legale (de exemplu, documentele contabile).
    • Notificarea privind disponibilitatea produselor. În cazul în care solicitați monitorizarea disponibilității unui articol, procesăm datele dvs. personale pe baza acordului dvs.
    • Serviciul de asistență clienți. Pentru a oferi servicii clienților şi a elimina eventualele probleme în executarea contractului de vânzare  procesăm datele personale în baza necesității respectării acestor contracte.
    • Comunicarea. Utilizăm datele colectate în scopul comunicării cu dvs. într-un mod personalizat. De exemplu, vă putem contacta prin telefon, prin e-mail sau prin alte mijloace, pentru a vă reaminti că aveți produse în coșul de cumpărături on-line, pentru a vă ajuta să finalizați comanda, pentru a vă comunica starea curentă a cererii, a comenzii sau a reclamației dvs., pentru a obține informații suplimentare, dacă este cazul sau pentru a vă anunța că trebuie să acționați pentru a vă menține contul în stare activă.
    • Îmbunătățirea serviciilor. Folosim datele pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor și a sistemelor noastre, inclusiv pentru a adăuga funcții noi și, totodată, pentru a lua decizii informate, folosind analiza totală și business intelligence, toate bazate pe interesul nostru legitim, derivat din libertatea de afaceri și din nevoia de a îmbunătăți serviciile prestate, pentru menținerea competitivității. Pentru a asigura protecția adecvată a drepturilor și a intereselor dumneavoastră, în vederea îmbunătățirii serviciilor vom folosi date personale cât mai anonimizate.
  • Protecție, securitate și soluționarea disputelor. Putem prelucra datele și dintr-un interes legitim, care constă în a asigura protecția şi securitatea sistemelor și a clienților noștri, pentru prevenirea şi detectarea fraudelor, rezolvarea litigiilor şi implementarea acordurilor noastre , pe baza interesului legitim.
  • Oferte de marketing.
    • Comunicări comerciale
      • Vă trimitem comunicări comerciale referitoare la produse similare celor cumpărate.
      • Aveți întotdeauna posibilitatea de a refuza aceste comunicări comerciale, folosind link-ul pentru dezabonare din fiecare e-mail.
      • În cazul dezabonării de la mesajele comerciale, nu vom mai utiliza datele dvs. electronice de contact în aceste scopuri. Vom reîncepe utilizarea acestora doar dacă vă înscrieți sau dacă le solicitați în mod expres.
    • Ofertele de marketing afișate pot fi selectate pe baza altor informații dobândite despre dvs. în decursul timpului, plecând de la informațiile de contact, de la informațiile demografice, de la produsele preferate şi de la datele privind utilizarea produselor și a paginii noastre Web (adresa IP, informații furnizate de browser-ul dvs., clicuri, mesajele comerciale afișate, produsele vizitate). Prelucrarea nu este complet automatizată, întrucât aceasta ar avea efecte juridice pentru dvs.  právne účinky.
    • Dacă nu sunteți clientul nostru, procesăm datele pe baza acordului dvs.
    • Aveți dreptul să obiectați oricând şi gratuit față de o astfel de prelucrare. Datele de contact sunt furnizate la sfârșitul acestui document.

 

1.3.  Transferul datelor personale către terți

Informațiile dvs. personale vor fi transmise unor terți sau vor fi intermediate altfel, numai în cazul în care este necesar pentru îndeplinirea contractului de vânzare, pe baza unui interes legitim sau dacă v-ați exprimat în prealabil acordul.

  • a) filialelor și companiilor procesoare, pentru îndeplinirea contractului de vânzare , în vederea executării proceselor și a practicilor interne
  • b) companiilor emitente de carduri de credit, furnizorilor de servicii de plată pentru procesarea plăților și băncilor, pe baza comenzii dvs., în vederea executării contractului de vânzare
  • c) companiilor de transport, în scopul livrării produselor sau a serviciilor comandate de dvs. și al soluționării reclamațiilor, inclusiv rezilierea contractului
  • d)partenerilor noștri în programele de fidelitate pentru care optați
  • e) altor furnizori de servicii, terților implicați în prelucrarea datelor;
  • f)  terților, de exemplu procurorilor și tribunalelor, în scopul recuperării sau al încheierii oricărui contract cu dvs.;
  • g) autorităților publice (de exemplu, poliției)
  • h) terților care efectuează sondaje printre clienți

În cazul în care un terț folosește datele în contextul interesului său legitim, administratorul nu își asumă această responsabilitate. Acest proces este guvernat de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale companiilor și ale persoanelor relevante.

 

2.   Securitatea datelor cu caracter personal și durata stocării acestora

2.1.   Securitatea datelor personale

  • a) Securizăm pagina noastră Web și celelalte sisteme, prin măsuri tehnice și organizatorice împotriva pierderii și a distrugerii datelor dvs., împotriva accesării acestora de către persoane neautorizate, a modificării sau a difuzării acestora.
  • b) b) Solicităm prelucrătorilor de date cu care colaborăm să dovedească concordanța sistemelor lor cu regulamentul GDPR.

2.2. Timpul de procesare

Procesăm și stocăm datele cu caracter personal

  • pe o perioadă absolut necesară pentru a asigura toate drepturile şi obligațiile care rezultă din contractul de vânzare
  • timp de 1 an după sfârșitul perioadei de garanție, pentru rezolvarea posibilelor dispute
  • pe durata cât Mr.Bacteria, în calitate de administrator, este obligat să păstreze informațiile, în conformitate cu reglementările juridice generale. Documentele contabile, de exemplu facturile emise de Export team s.r.o., sunt arhivate conform legii, pe o perioadă de 10 ani de la emiterea acestora.
  • Acordul pentru notificarea privind disponibilitatea mărfurilor rămâne în vigoare pe termenul disponibilității informațiilor trimise, dar nu mai mult de o perioadă de 1 an sau până la revocarea acestuia.
  • Acordul privind ofertele de marketing este valabil timp de 4 ani sau până la revocarea acestuia
  • Revizuiți 6 ani
  • Ajutăm cei 10 ani
  • Comunicare 2 ani

În celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrării sau este dictat de reglementările privind protecția datelor personale.

3.  Drepturile subiecților datelor

  • a)În cazul în care procesăm datele dvs. personale, puteți solicita gratuit informații privind prelucrarea datelor personale proprii.
  • b) În cazul în care credeți că prelucrarea datelor personale nu respectă protecția datelor dvs. personale și contravine reglementărilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, puteți cere explicații, puteți solicita înlăturarea situației astfel apărute și, mai ales, puteți cere corectarea, completarea, ștergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.
  • c) Dacă doriți să vă exercitați drepturile, contactați responsabilul cu protecția datelor. De asemenea, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
  • d) Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricând doriți. Dacă vă retrageți acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi șterse sau anonimizate; aceste măsuri nu afectează însă datele personale necesare pentru ca Mr.Bacteria să-și poată îndeplini obligațiile legale (de ex. executarea comenzilor deja preluate) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. Eliminarea datelor personale are loc și atunci când acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau în cazul în care stocarea datelor dvs. este inadmisibilă, din alte motive prevăzute de legislație.

4. Contactați-ne

Dacă aveți orice fel de întrebări, comentarii și cereri cu privire la aceste Principii, contactați-ne la adresa sau la linia de servicii clienți enumerate în subsolul acestor Principii - sau prin poștă electronică.

Responsabilul cu protecția datelor:  info@mrbacteria.eu

Contact:European distribution, logistic and customer service center

Export team s.r.o.

Bodická ulica 162/2

Liptovský Mikuláš

031 01

SLOVAKIA

Serviciul clienți: +421 907 840 000 sau info@mrbacteria.eu

 

5.  Valabilitate

Aceste Principii privind protecția datelor personale intră în vigoare la data de 01.07.2020.