Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei

Încercați două ponturi garantate despre modul de întreținere a haznalelor și a foselor septice

Majoritatea clienților care au o hazna sau o fosă septică la o cabană sau casă se confruntă cu probleme de miros, din ce în ce mai dese și formarea de sedimente și nămoluri care nu pot fi vidanjate. Deșeurile ajung în fosa septică nu numai de la toaletă ci și din bucătărie, cum ar fi resturile alimentare, grăsimi și sedimente de cafea, care sunt spălate la clătirea vaselor. Aceste deșeuri sunt depuse treptat în conductele și rezervoarele fosei septice și formează depuneri pe partea inferioară sau un nămol solid la suprafața bazinului și sunt foarte greu de îndepărtat. De multe ori descoperim că acest sediment este atât de tare încât mașina pentru vidanjare nu extrage decât două treimi sau jumătate din conținutul rezervorului și, din păcate, nu face față restului rămas. Acest lucru duce la o reducere a volumului rezervorului și în consecință la o echilibrare mai frecventă, adică costuri financiare mai mari și un miros neplăcut, care rezultă din putrezirea și descompunerea materiei organice (nămol) într-o hazna sau fosă septică. O altă problemă o reprezintă gazele generate în rezervor care formează bule prin conducte și prin sifoane până în locuință și provoacă un miros neplăcut. Aceste probleme se manifestă cel mai adesea în lunile călduroase de vară sau când scade presiunea aerului.

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru Fosa dvs. septică și Haznaua dvs. cumpărăți >>> AICI <<<

Bacteriile și enzimele pe care le conține produsul Mr. Bacteria curățătorul bio-enzimatic pentru FOSA DVS. SEPTICĂ și HAZNA vor grăbi semnificativ procesul de descompunere. Materialul organic se descompune în apă și dioxid de carbon, care se eliberează în aer iar apa poate fi pompată din fosa septică.

Dacă aveți o revărsare în hazna sau fosa septică pe unde apa se scurge sau sunt aplicate bacteriile, vă recomandăm o dozare mai frecventă, aproximativ o dată la 7 zile.

Pentru curățarea deșeurilor, sifoanelor și a conductelor, vă recomandăm să folosiți produsul Mr. Bacteria curățătorul bio-enzimatic pentru SIFONUL DVS. sau SEPARATORUL  DE GRĂSIMI. Aceste produse nu afectează sau reduc eficacitatea produsulul Mr. Bacteria curățătorul bio-enzimatic pentru FOSA DVS. SEPTICĂ sau HAZNA. Dimpotrivă, greșeala principală este să folosiți produse care conțin clor sau sodă caustică pentru că aceste produse ucid toate bacteriile - cele pe care le aveți în mod natural într-o fosa septică sau în hazna, chiar și cele adăugate pentru a ajuta la descompunere. Deşeurile încep să miroase foarte mult iar procesul de descompunere a deșeurilor organice se oprește.

Curățător Bio-enzimatic Mr. Bacteria pentru Fosa dvs. septică și Haznaua dvs. cumpărăți >>> AICI <<<

  • Mr. Bacteria No. 1-14 o marcă de calitate

    Pe pagina noastră puteți cumpăra produsele mărcii Mr. Bacteria sub denumirea Mr. Bacteria No. 1-14. Toate produsele mărcii Mr. Bacteria sunt produse din materii prime de cea mai înaltă calitate, care le asigură calitatea, rezistența și eficiența bacteriană ridicată. Produsele Mr. Bacteria sunt testate de mii de clienți mulțumiți. Încercați de asemenea calitatea și funcționalitatea produselor noastre. Ne bucură faptul că sunteți mulțumit și folosiți produsele noastre.

    Echipa Dvs. Mr. Bacteria!

  • Dece să alegeți Mr. Bacteria

    • Garanția originalității a produselor
    • Produse din materii prime de cea mai bună calitate
    • Concentrație și eficacitate bacteriană mare
    • Transport gratuit la comenzi mai mari de 197lei
    • Toată gama de produse în stoc
    • Expedierea comenzii în 24 de ore
    • Mii de clienți mulțumiți
  • Cum se compostează corect și cum se utilizează un accelerator de compost?

  • Cum să elimini mirosul neplăcut al fosei septice sau al haznalei?

  • Bacterii și enzime în fose septice, stații de epurare a apelor uzate și iazuri

  • Câteva sfaturi despre cum să vă păstrați iazul din grădină curat și transparent. Ați auzit despre bacterii?Funcționează foarte bine!!!

  • Eliminarea mirosului neplăcut din stația dvs. de epurare Individualnă?

  • Cum să curățați conductele menajere fără substanțe chimice?Folosiți bacterii.

  • Cum să îndepărtați într-un mod corespunzător nămolul din iaz? Ați auzit despre bacterii?

  • Cum să restartezi iazul la sfârșitul iernii